Hvem er vi?

Vi er en sammensveiset gruppe venner, eventyrere og drømmere som har funnet våre livs beste øyeblikk mellom fjelltopper, langs elvebredder og på støvete stier.

Vår reise begynte individuelt, med turer som transformerte våre liv, ga oss klarhet og utfordret oss til å vokse. Men det var i delingen av disse opplevelsene at denne bloggen ble til.
– en felles plattform for å samle våre historier, råd og lidenskap for å inspirere andre.

Vi startet denne siden fordi vi ønsker å formidle ikke bare kunnskapen om det rette utstyret og teknikkene, men også de uforklarlige følelsene som følger med å stå på en fjelltopp ved soloppgang, lyden av et snøbrett som skjærer gjennom nysnø, eller den forfriskende roen av en stille kajakktur ved daggry.

Hver artikkel, guide og anmeldelse er skrevet med en intensjon om å formidle ikke bare ‘hva’ og ‘hvordan’, men ‘hvorfor’. Vi tror det er ‘hvorfor’ som driver lidenskapen, ‘hvorfor’ som får oss til å pakke ryggsekken igjen, uansett hvor trøtte vi er, og ‘hvorfor’ som holder oss søkende etter det neste eventyret.

friluftland folka
20 mil

Skritt

3 k

Turer

100%

Dedikasjon

5

Venner

«Under åpen himmel finner vi ikke bare stier vi aldri har vandret, men også deler av oss selv vi aldri har kjent»

Utsikt over Oslofjorden ved solnedgang.

Gira på fjelltur Oslo: 8 toppturer Oslo har å by på.

Oslo, med sin unike beliggenhet og varierte landskap, er et fantastisk utgangspunkt for fjellturer. Her finner du alt fra lette familievennlige turer til utfordrende toppturer. Oslo er omgitt av frodige skoger, høye fjell og naturskjønne…