Silke sengetøy

Eksklusive silkesengetøy fra Silkekos of NORWAY med 19-30 momme silke i 6A grad kvalitet. Denne premium kvalitet er kun å finne hos Silkekos of NORWAY. Alle produkter fra Silkekos of NORWAY er sertifisert med OEKO-TEX100 og fritt av miljøgifter og verifisert av TUV.

Det er en helt ubeskrivelig følelse å krype ned i et sovemiljø i hel silke.
Silkesengetøy er for de kresne, og er virkelig en drøm å sove i. Silke har naturlige antibakterielle egenskaper som gjør at man ikke trenger å vaske det så ofte og på så høye temperaturer som for eksempel bomull. Dette gjør i tillegg at silkesengetøy egner seg godt for allergikere og de med sensitiv hud.

Silkeputetrekk

Silkeputetrekk gir hudpleie og hårpleie. Silkeputetrekk kid har også naturlige temperaturregulerende egenskaper, som gjør at du holder deg varm når det er kaldt og kjøler deg ned når det er varmt.
Silkeputetrekk  har vist seg å forbedre søvnkvaliteten. Hypoallergisk silke er verdsatt for sine helsefordeler for hud og hår på grunn av sitt høye sammensatte proteininnhold. Ettersom silke er naturlig kjølig om sommeren og varmt om vinteren, bidrar den til å regulere kroppstemperaturen.

Silkesovemaske

Når du først har forsøkt å sove i et ultra-komfortabelt silkesovemaske, er det ingen vei tilbake!

Silke hårstrikk /scrunchie

Silke hårstrikk også kalt scrunchie fra Silkekos of NORWAY passer på håret ditt på sitt beste.

silke sengesett,silke sengetøy,silke laken,silkelaken,sengetøy silke,silkesengetøy,silke dynetrekk,sengesett silke,silke sengetøy ikea,silke sengetøy billig,sengetøy i silke,silk sengetøy,sengesett i silke,silke sengetøy princess,silke sengetøy 200×220,dynetrekk silke,silke sateng sengesett,silke sengetrekk,silke sengetøy dobbeldyne,mulberry silke sengetøy,silke sengesett jysk