OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvorfor sier dere at deres munnbind er bedre enn de andre ?

Vi lar våre kunder bestemme basert på fakta. Vår munnbind har:

Dokumentert filtrering på 99,5% i henhold til CWA-krav og krever ikke karbonfilter. Andre leverandør gir filtrering som krever karbonfilter.

Dokumentert god pusteevne i henhold til CWA-Krav. Ingen andre leverandør dokumenterer pusteevne. Pusteevne sikrer at det er lett å puste når du har munnbind på.

800-8ca3d7.jpeg
 • GODKJENT TØY MUNNBIND
  GODKJENTE MUNNBIND TØY MED 99,5% FILTRERING
  Produkt på salg
  kr22,00 ink. mva
 • 296-ece9df.jpeg
  SVART MUNNBIND I TØY
  Produkt på salg
  kr18,00 ink. mva
 • tøy munnbind godkjent
  GODKJENT STOFFMUNNBIND MED FILTERLOMME
  Produkt på salg
  kr35,00 ink. mva

NORGES BILLIGSTE MUNNBIND FOR 30 DAGERS BRUK. Husk at andre munnbind krever karbonfilter og dermed koster 2-3 ganger dyrere enn våre munnbind totalt. I tillegg er de ikke engang nærmere til kvalitet vi tilbyr til våre kunder.

Når får jeg bestillingen min?

Bestilling lagt før 21:00 sendes samme dag med helthjem. Vi sender varer med forsikret pakker. Det tar for fleste pakker i østlandet kun 1 dag å levere. For nordligste deler kan det ta 3-5 dager for levering. Resten av landet får varene levert innen 2-3 dager.

Når får jeg spore bestillingen min?

Du kan spore bestilling fra neste morgen. Pakker leveres ofte samme dag i Oslo og omegn mens neste dag til Bergen, Stavanger, Trondheim og omegn.

Kan jeg få billigere frakt alternativ ?

Du får gratis frakt for ordre over 599 kr evt 35 krone under 599 kr ordreverdi.

Vi bruker Bring for å sende pakker. Det tar mellom 1-3 dager for pakker å nå fleste steder i Norge.

Hva er CWA /SN-CWA17553:2020

Europeiske standard CWA17553:2020 oppgir spesifikasjon og standard for tøy munnbind. Standard Norge har godkjent dette for Norge og kalles SN-CWA17553:2020.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvor trygt er et vaskbar munnbind ?

Det er stort tilbud av tøy munnbind. Fleste fra opphav fra motebransjen. Vi anbefaler at du kjøper munnbind som har dokumentert filtrering og pusteevne.

CWA-standard (Standard Norge) har satt krav til filtrering og pusteevne for munnbind for å sikre kvalitet til munnbind som beskyttelse mot luftsmitte.

Finn munnbind som har CWA godkjent filtrering og pusteevne.

Jo høyere filtrering, jo bedre. Engangs munnbind gir filtrering 99,8%.

Se etter pusteevene. Lavere puste evne enn 60 Pa/cm2 gir veldig god pustekomfort.

Hvorfor anbefaler dere ikke munnbind med karbonfilter ?

Det selges munnbind som krever karbonfilter for å oppfyller CWA-krav. Vi anbefaler å unngå karbonfilter munnbind. Det er potensielt kilde for smittespredning og feilbruk. I tillegg vil det koste mye mer å kjøpe karbonfilter i tillegg til munnbind. Hensikten med munnbind er å redusere smitterisiko og det blir ofte vanskelig.

Se våre Munnbind med 99,5% filtrering som krever ikke karbonfilter

Vi tilbyr våre kunder både munnbind med karbonfilter og munnbind som krever ikke karbonfilter og gir filtrering på 99,5%.

Disse er testet av eurofins og intertek laboratorier. Disse er uavhengig laboratorier og europeisk og norsk mest respekterte innen feltet.