CWA GODKJENTE MUNNBIND FOR BEDRIFTER

PRIVAT KUNDE ? Trykk her! 

 • Stoffmunnbind med 97% filtrering
  CWA-GODKJENT STOFFMUNNBIND MED FILTERLOMME – BFE 97%
  Produkt på salg
  kr35,00 ink. mva
 • GODKJENT TØY MUNNBIND
  BEDRIFTSPAKKE 50- GODKJENT BEDRIFT MUNNBIND 99,5% FILTRERING
  Produkt på salg
  kr1.000,00 ink. mva
 • KAMOFLASJ ARO 6 LAGS CWA GODKJENT MUNNBIND
  BEDRIFTSPAKKE 50- GODKJENT MUNNBIND
  Produkt på salg
  kr1.000,00 ink. mva
 • KAMOFLASJ 6 LAGS CWA GODKJENT MUNNBIND
  BEDRIFTSPAKKE 50- GODKJENT MUNNBIND Bedrift 99,5% FILTERERING – KAMOFLASJ
  Produkt på salg
  kr1.000,00 ink. mva

PRIVAT KUNDE ? Trykk her! 

BØR LESES FØR DU BESTEMMER

Hvorfor sier dere at deres munnbind er bedre enn de andre ?

Mange hevder at de har 100% CWA godkjente munnbind. Vi oppfordrer deg til å sette seg inn i dokumentasjon fra våre konkurrenter. CWA stiller to spesifikke krav til filtrering og pusteevne. Ingen andre enn oss gir dokumenterer filtrering og pusteevne av våre munnbind. Fravær av disse to resultat i sammenheng betyr at du kan ikke lenge stole på kvalitet av munnbind du kjøper.

Vi tilbyr

Dokumentert god pusteevne i henhold til CWA-Krav. Ingen andre leverandør dokumenterer pusteevne. Pusteevne sikrer at det er lett å puste når du har munnbind på.

NORGES BILLIGSTE MUNNBIND FOR 30 DAGERS BRUK. Husk at andre munnbind krever karbonfilter og dermed koster 2-3 ganger dyrere enn våre munnbind totalt. I tillegg er de ikke engang nærmere til kvalitet vi tilbyr til våre kunder.

Hva er CWA /SN-CWA17553:2020

Europeiske standard CWA17553:2020 oppgir spesifikasjon og standard for tøy munnbind. Standard Norge har godkjent dette for Norge og kalles SN-CWA17553:2020. 

Hvor trygt er deres munnbind ?

Det er stort tilbud av tøy munnbind. Fleste fra opphav fra motebransjen. Vi anbefaler at du kjøper munnbind som har dokumentert filtrering og pusteevne.

CWA-standard (Standard Norge) har satt krav til filtrering og pusteevne for munnbind for å sikre kvalitet til munnbind som beskyttelse mot luftsmitte.

Finn munnbind som har CWA godkjent filtrering og pusteevne.

Jo høyere filtrering, jo bedre. Engangs munnbind gir filtrering 99,8%.

Se etter pusteevene. Lavere puste evne enn 60 Pa/cm2 gir veldig god pustekomfort.

Hvorfor anbefaler dere ikke munnbind med karbonfilter ?

Vi selger også munnbind som krever karbonfilter. Vi selger faktisk disse munnbind på vesentlig lavere pris enn andre tilbyder.

Likevel anbefaler vi å unngå karbonfilter munnbind. Det er potensielt kilde for smittespredning og feilbruk. I tillegg vil det koste mye mer å kjøpe karbonfilter i tillegg til munnbind. Hensikten med munnbind er å redusere smitterisiko og det blir ofte vanskelig.

Se våre Munnbind med 99,5% filtrering som krever ikke karbonfilter

Vi tilbyr våre kunder både munnbind med karbonfilter og munnbind som krever ikke karbonfilter og gir filtrering på 99,5%.

Disse er testet av eurofins og intertek laboratorier. Disse er uavhengig laboratorier og europeisk og norsk mest respekterte innen feltet.