CWA MUNNBIND PÅ LAGER

BEDRIFTSKUNDE ? Trykk her

[smartslider3 slider=”3″]
 

BEDRIFTSKUNDE ? Trykk her

[smartslider3 slider=”4″]

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvorfor sier dere at deres munnbind er bedre enn de andre ?

Vi lar våre kunder bestemme basert på fakta. Vår munnbind har:

Dokumentert filtrering på 99,5% i henhold til CWA-krav og krever ikke karbonfilter. Andre leverandør gir filtrering som krever karbonfilter.

Eneste leverandør med dokumentert god pusteevne i henhold til CWA-Krav. Ingen andre leverandør dokumenterer pusteevne.

NORGES BILLIGSTE MUNNBIND FOR 30 DAGERS BRUK. Husk at andre munnbind krever karbonfilter og dermed koster 2-3 ganger dyrere enn våre munnbind totalt. I tillegg er de ikke engang nærmere til kvalitet vi tilbyr til våre kunder.

Når får jeg bestillingen min?

Bestilling lagt før 21:00 sendes samme dag med Bring. Det tar for fleste pakker i østlandet kun 1 dag å levere. For nordligste deler kan det ta 3-5 dager for levering. Resten av landet får varene levert innen 2-3 dager.

Når får jeg spore bestillingen min?

Du kan spore bestilling fra neste morgen. Pakker leveres ofte samme dag i Oslo og omegn mens neste dag til Bergen, Stavanger, Trondheim og omegn.

Kan jeg få billigere frakt alternativ ?

Du får gratis frakt for ordre over 599 kr evt 35 krone under 599 kr ordreverdi. Vi sender pakker med Bring. Fleste pakker leveres neste dag i Oslo og omegn og 2-3 dager til Bergen, Stavanger og Trondheim.

Hva er CWA /SN-CWA17553:2020

Europeiske standard CWA17553:2020 oppgir spesifikasjon og standard for tøy munnbind. Standard Norge har godkjent dette for Norge og kalles SN-CWA17553:2020. 

Hvor trygt er et vaskbar munnbind ?

Det er stort tilbud av tøy munnbind. Fleste fra opphav fra motebransjen. Vi anbefaler :

Finn munnbind som har CWA godkjent filtrering og pusteevne.

Jo høyere filtrering, jo bedre. Kirurgiske munnbind gir filtrering ofte mellom 95 – 99,8%.

Se etter pusteevene. Lavere puste evne enn 60 Pa/cm2 gir veldig god pustekomfort.

Hvorfor anbefaler dere ikke munnbind med karbonfilter ?

Vi selger også munnbind med karbonfilter. Likevel anbefaler vi å unngå karbonfilter munnbind. Det er potensielt kilde for smittespredning og feilbruk. Hensikten med munnbind er å redusere smitterisiko og det blir ofte vanskelig ved bruk av karbonfilter.

Se våre Munnbind med 99,5% filtrering som krever ikke karbonfilter

Vi tilbyr våre kunder både munnbind med karbonfilter og munnbind som krever ikke karbonfilter og gir filtrering på 99,5%.

Disse er testet av eurofins og intertek laboratorier. Disse er uavhengig og beste innen virustesting laboratorier i Norge.