Silkesengetøy til bedtime fra Silkekos of NORWAY

Silkesengetøy er for de kresne, og er virkelig en drøm å sove i. Silke har naturlige antibakterielle egenskaper som gjør at man ikke trenger å vaske det så ofte og på så høye temperaturer som for eksempel bomull. Dette gjør i tillegg at silkesengetøy egner seg godt for allergikere og de med sensitiv hud. Silke har også naturlige temperaturregulerende egenskaper, som gjør at du holder deg varm når det er kaldt og kjøler deg ned når det er varmt.

Trustpilot gir oss beste score og hvor Silkekos of NORWAY konkurrerer mot Lilysilk, vil du oppdage at våre kunder elsker oss og at silkesengetøy er en stor del av denne suksessen. Det er en helt ubeskrivelig følelse å krype ned i et sovemiljø i hel silke. Dessverre har vi ikke et showroom, men med gratis frakt og retur kan du jo prøve selv.

  • Få en opplevelse langt utover det vanlige
  • Opplev et allergi-vennlig sovemiljø

Se våre forskjellige farger og størrelser nedenfor. Ring eller skriv til oss hvis du ikke finner det du leter etter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *