Kvitt deg med kviser og uren hud med silkeputetrekk

Kvitt deg med kviser med silkeputetrekk

Du har kanskje prøvd alt for å bli kvitt akne, for eksempel den dyre ansiktsbehandlingsessensen som venninnene dine bruker, den magiske rensebørsten som påvirkere anbefalte, og den såkalte svært effektive akne-kremen som kan eliminere akne over natten … men likevel ubrukelig .

Hva skjedde?

Dette betyr faktisk ikke at disse produktene ikke gjør noe for huden din. Det er sannsynlig at du har oversett dette faktum: putetrekkene er de som har skylden! Du ville tro for deg selv, putetrekkene mine er rene og jeg vasker dem annenhver uke, hvordan er det grunnen?

Selv om alt ser rent og vasket skikkelig ut, er det ting, dårlige ting du ikke kunne se med blotte øyne gjemt og ikke kan vaskes av. De vil holde seg til huden din og blokkere hårsekkene, forårsake akne overalt. Så hvordan kan vi sørge for at vår sovende venn ikke ville bli morderen av vårt beste utseende?

Stoff til putevarene påvirker huden din!

Bomull, T/C -stoff og polyester kan brukes til å lage putevar, men det mest komfortable og mest sunne alternativet er silkeputetrekk, som er pustende og allergivenlig, motstandsdyktig mot støvmidd og bakterier, og som selvfølgelig ikke irriterer hud.  Snakk om drømmesøvnen din!

Best Silk Pillowcase for Perfect Life

Silke er kjent for sitt rykte som dronningen av fiber, flytende gull og det andre laget av huden. 97% av silke er animalsk protein, den inneholder 18 typer aminosyrer som er nødvendige for menneskekroppen, som kan rense og vedlikeholde huden, øke cellens vitalitet, effektivt redusere utbrudd for de av oss som er utsatt for akne.

Putetrekk laget av tradisjonelle stoffer er det perfekte gjemmestedet for støv, hudskall og olje
Selv om du aldri tar med deg noe skittent eller urent i sengen din, vil putetrekket ditt fortsatt være skittent og være farlig for huden og forårsake akne hvis det ikke vaskes og byttes regelmessig.

Silkeputetrekk er anti støvmidd

Er det det samme for forskjellige stoffer som laget putetrekkene våre?
Uansett hva putetrekkene er laget av, bomull, lin eller silke, kan de alle være gjemmestedet for skitt, bakterier og støvmidd. Så putevarene til alle tekstiler bør byttes ut jevnlig. Og vær forsiktig med de som brukte blekepulver eller kjemisk fargestoff i produksjonsprosessen, de er et stort nei-nei for din delikate hud.

Effekten av dårlige putetrekk på huden varierer fra person til person. Men vet dette, uansett hva som får deg til å bryte ut av akne – hormoner, genetikk eller stress, vil et urent putetrekk bare gjøre det verre.

Tre forslag for å sikre at putetrekket ikke lenger vil skade huden din!

1. Vask alltid ansiktet før du legger deg hver kveld
På denne måten vil det ikke komme støv, smuss eller sminke fra ansiktet på sengetøyet.

2. Bruk putetrekk silke.

Silke er en naturlig dyrefiber som puster og gjør ingen skade på huden din. Hvis du har brukt medisiner mot akne som inneholder peroksid eller retinolbenzoyl, må du passe på at puten du bruker er hvit fordi disse produktene vil bleke putetrekket.

3. Vask putetrekk hver annen til tredje uke
Ved å gjøre det kan du være sikker på at du ikke vil sove på en pute som har samlet opp smuss og olje fra ansiktet for alltid. Vær forsiktig når du vasker dem. Flytende tøymykner og tørketrommel vil etterlate et lag voks på puten som kan tette porene. Unngå derfor å legge til mykner når du vasker putetrekket. Hvis du må bruke den, er det best å bruke en duftfri mykner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *