SILKEPUTER OG PUTETREKK SILKE SOM FÅR DEG TI ÅR UNGER

Putetrekk silke fra Silkekos of NORWAY

25 år gammel, og sa til og med at det ville fylle hjertet ditt med fortvilelse og angst. Når en kvinne fyller 25 år, vil ingenting være helt det samme som før, alt forandrer seg, stille.

Mobilitetens levedyktighet avtar, rynker viser seg mer og mer, ungdommen har gått.

Håret mister glansen og skinner, tørt og uklart, hårtap og brudd tar overhånd.

Huden har sett bedre dager også. Det er nå bare et lag med sårbarhet og tilbakevendende aknejord.

Er det sant at du vil være helt håpløs når du er over en viss alder? Vel, svaret er NEI! Fordi du kan prøve å forandre alt med de nyfødte silke putetrekkene nå!

Silke putevar fordeler til huden

Pure Silke Putetrekk holder hudcellene unge og energiske!

Aminosyre av silke (SAA), også kjent som Sericin, er et naturlig vannløselig glykoprotein som finnes i silke. Det brukes som tilsetningsstoff i hud- og hårpleieprodukter på grunn av det høye nivået av serin, som har gode fuktighetsbevarende egenskaper. Som et vannbasert tilsetningsstoff brukes det til å gi en beskyttende barriere og silkeaktig følelse for lotioner, såper, personlige smøremidler, hår og hudpleieprodukter. Så å sove på silke, det er som å gjøre et 8-timers SPA mot ansiktet og håret!

Putetrekk silke fordeler til hår og hud
Gjør det som er best for både håret og huden din mens du er i drømmeland! Silkeputetrekket er laget av mulberry silke som bidrar til at huden og håret ditt holdes hydrert. Dette kan forhindre synligheten av ansiktsrynker. Det er ingenting som er bedre enn den myke og luksuriøse følelsen av silke mot huden når du legger deg om kvelden.

Vi tilbrakte en tredjedel av våre liv i sengen. Med så lang tid å begrave ansiktene våre i putevar, er det nødvendig å velge en som ikke bare ikke avviser fuktigheten i huden, men også renser og fukter huden og gjør huden sunnere.

Og friksjonskoeffisienten for silkeprodukter er bare 7,4%! Det minimerer ikke bare friksjonsskaden på ansiktets hud, men reduserer også friksjonen mellom håret og putetrekket for å forhindre hårtap.

Putetrekk silke fra silkekos of NORWAY
Gjør det som er best for både håret og huden din mens du er i drømmeland! Silkeputetrekket er laget av mulberry silke som bidrar til at huden og håret ditt holdes hydrert. Dette kan forhindre synligheten av ansiktsrynker. Det er ingenting som er bedre enn den myke og luksuriøse følelsen av silke mot huden når du legger deg om kvelden.

19/22/25 Momme Silk Putetrekk For Hår, får håret til å se ut som flytende, flytende gull
Putetrekk i silke har ikke bare en fantastisk effekt på huden, men gjør også håret hydrert, sunt og skinnende! Fordi det er et protein som produseres av dyr, er vanninnholdet i nærheten av menneskelig hud, så det absorberer ikke fuktigheten fra håret vårt som bomull.

Dessuten kan den unike fiberstrukturen hjelpe håret til å låse inn fuktighet og har mindre friksjon mot hår. Selv om du ruller hodet over det hele natten, vil ikke håret være uklart eller flokete.

Putetrekk silke fra silkekos of NORWAY
Gjør det som er best for både håret og huden din mens du er i drømmeland! Silkeputetrekket er laget av mulberry silke som bidrar til at huden og håret ditt holdes hydrert. Dette kan forhindre synligheten av ansiktsrynker. Det er ingenting som er bedre enn den myke og luksuriøse følelsen av silke mot huden når du legger deg om kvelden.

Spesielt for krøller vil håret ditt lett bli rotete hvis du ikke sover forsiktig i sengen. Men etter å ha brukt silkeputeet, vil det ikke være tilfelle hele tiden.

Og dessuten kan aminosyrene i silken også reparere skadet hårvektlag og forhindre splittede ender. På denne måten trenger du ikke lenger å bekymre deg for tap av glans og fuktighet i det dyrebare håret ditt, brudd og håravfall, etc. ~

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *