Massasjepistol test og massasjepistol erfaringer

Massasjepistel fra friluftsland.no

Massasjepistol er et relativt nytt produkt som har tatt Norge med storm.

Vi har gått gjennom flere tester og her gir oversikt over massasjepistoer at du kan finne en som passer deg.

Vi anbefaler friluftsland.no sin massasjepistoler best for penger og funksjoner. Dette er en rimelig modell med 6 forskjellige massasje hoder. Den er omtrent lydløs, noe som gjør at den skiller seg ut fra konkurrentene. 

Hva skal du se etter i en massasjepistol?

Vi har foretatt en test av hver massasjepistol i henhold til produsentens anvisninger, ettersom de er ment å brukes. I testen lot vi flere personer teste hver massasjepistol og la ekstra vekt på følgende:

  • Funksjonalitet: Hvor mange vibrasjonsnivåer er det? Hvor mange behandlingsfrekvenser? Hvor mange forskjellige massasjehoder er det? 
  • Kvalitet: Er materiale robust og av god kvalitet eller føles den plastisk? Hvordan er støynivået?
  • Batteri: Hvor lenge varer batteriet? Hvor lang tid tar det å lade?
  • Slag: Hvilket slag / amplitude har massasjepistolen? Hvor mye trykk tåler den før motoren stopper?

Etter det har vi også veid inn prisen som en faktor for å komme til en fullstendig vurdering i vår massasjepistol test.

Nedenfor er vår liste over topp 5 massasjepistol test 2021:

1. Friluftsland Power Massasjepistol

POWER MASSASJEPISTOL har ikke bare et fengende navn, men er det utmerkede verktøyet for massasje. Dette er en massasjepistol som tok Norge med storm allerede i 2020. Denne tilbys hos flere aktører, men selges billigst hos www.friluftsland.no. Massasje-tilbehøret består av fem utskiftbare massasjehoder, slik at du kan variere massasjen etter dine behov og preferanser. Vi er svært imponert over HyperVolt, og vi anbefaler denne på det sterkeste.

Frekvenser: I tillegg til dette så kan Hyper Volt massasjepistol håndtere tre forskjellige vibrasjonsfrekvenser. Dette gir deg muligheten til å justere behandlingen og velge det nivået som passer best i ulike situasjoner. Det høyeste trykket gir hele 3200 støt (2600 slag) per minutt. Du skal ikke la deg skremme av dette faktumet, det er en hyggelig opplevelse og for å gjøre det lettere å unngå ubehag, er det bra å følge bruksanvisningen.

Motor: Motoren er 60W og massasjepistolen veier litt over 1,1 kg. Den kan brukes både før trening for å myke opp musklene og etter for å forhindre smerte. For å forbedre bruken ytterligere er HyperVolt massasjepistol utstyrt med trykksensorer som gir visuell tilbakemelding om hvordan du bruker Hypervolt massasjepistol. På denne måten kan du bruke apparatet på en best mulig måte og være sikker på at du får den beste massasjen.

Batteri: Det oppladbare massasjepistol batteriet gir så mye som 3 timers bruk og den må lades i ca 2 timer. Du vil altså kunne bruke massasjepistolen i mange dager uten å måtte tenke på at batteriet må lades. Dette er en stor fordel for deg som er mye på farten. Man må ta i betraktning at batteritiden kan variere litt utifra hvilket behandlingsnivå som brukes. Det følger også med et etui som både har plass til Hypervolt massasjepistol, batteriet og massasjehodene.

Lydnivå: Quiet Glide-teknologien gjør at verktøyet suser mindre, noe som er bra for de som blir forstyrret av lavfrekvente lyder. HyperVolt massasjepistol har et lydnivå på  65-70 dB, noe som er relativt lavt nivå sammenlignet med flere modeller ute på markedet. Den er ikke forstyrrende og kan fint brukes på for eksempel jobben eller helsestudio. De lavere nivåene bråker mindre enn det kratigste og kan være bedre egnet når man masserer seg rundt andre mennesker. 

2. Alpha Tech – Massasjepistol

Alpha Tech massasjepistol fra massasjepistoler er en stille og kraftig massasjepistol som hjelper til med å frigjøre spenninger. Designet er egnet for både elite idrettsutøvere, kiropraktorer og til hverdagslig bruk. Når du skal investere i en massasjepistol, er det viktig å huske på at dette er et apparat man kan bruke daglig og man får ofte det man betaler for. Denne vant best i test prisen ettersom den var overlegen på alle punkter, samtidig som den selges til en fornuftig pris.

Hvordan fungerer Alpha Tech massasjepistol? Den stimulerer muskler gjennom sterke vibrasjoner og presise slag, som hjelper til med å frigjøre spenninger i musklene. Med opptil 3200 slag per minutt er dette et kraftig og effektivt verktøy for mosjonister og idrettsutøvere på alle nivåer, noe som letter gjenoppretting raskere og hjelper deg med å prestere bedre. Ved å bruke massasjepistolen til forskjellige punkter på kroppen stimuleres bindevev og blodsirkulasjonen i musklene øker.

Behandling: Alpha Tech er en massasjepistol utover det vanlige, som gir deg friheten til å tilpasse behandlingen etter din egen kropp. Med 5 utskiftbare massasjehoder og hele 15 forskjellige vibrasjonsnivåer, kan du enkelt tilpasse behandlingen til det du og kroppen din trenger. Den børsteløse motoren som gir en 12 mm behandlingsdybde er egnet for nybegynnere helt opp til profesjonelle idrettsutøvere. Alpha Tech er en massasjepistol som går dypt inn i muskulaturen og gir umiddelbar virkning.

Batteri: Med sitt elegante og enkle design er Alpha Tech massasjepistol også diskret. Med hele 6 timers batterilevetid kan du enkelt ta den med deg når du er på farten. Den er helt unik, da den kommer med 2 utskiftbare batterier. Du trenger altså aldri å måtte bekymre deg for å gå tom for strøm. Vi likte godt at batteriene hadde en kort ladetid. Hvert batteri ble fulladet på ca 1 time, noe som gjør den enda mer praktisk ettersom du slipper å måtte vente flere timer på oppladning.

Lyd: Mange massasjepistoler med sterk motor er ofte høylytte og kan være irriterende for både brukeren og miljøet rundt. Til tross for den kraftige motoren er Alpha Tech en stille og diskret massasjepistol med et lydnivå på 50-55 dB, som du kan bruke både på treningsstudioet og hjemme uavhengig av tid på dagen. Støynivået er noe de færreste tenker over før de kjøper en massasjepistol, men vi kan bekrefte at dette er et viktig punkt å vurdere.

3. Hyperice HyperVolt – Massasjepistol

Massasjepistol Hypervolt

Hyperice HyperVolt har ikke bare et fengende navn, men er det utmerkede verktøyet for massasje. Dette er en massasjepistol som tok Norge med storm allerede i 2020. Denne tilbys hos flere aktører, men selges billigst hos netonnet.no. Massasje-tilbehøret består av fem utskiftbare massasjehoder, slik at du kan variere massasjen etter dine behov og preferanser. Vi er svært imponert over HyperVolt, og vi anbefaler denne på det sterkeste.

Frekvenser: I tillegg til dette så kan Hyper Volt massasjepistol håndtere tre forskjellige vibrasjonsfrekvenser. Dette gir deg muligheten til å justere behandlingen og velge det nivået som passer best i ulike situasjoner. Det høyeste trykket gir hele 3200 støt (2600 slag) per minutt. Du skal ikke la deg skremme av dette faktumet, det er en hyggelig opplevelse og for å gjøre det lettere å unngå ubehag, er det bra å følge bruksanvisningen.

Motor: Motoren er 60W og massasjepistolen veier litt over 1,1 kg. Den kan brukes både før trening for å myke opp musklene og etter for å forhindre smerte. For å forbedre bruken ytterligere er HyperVolt massasjepistol utstyrt med trykksensorer som gir visuell tilbakemelding om hvordan du bruker Hypervolt massasjepistol. På denne måten kan du bruke apparatet på en best mulig måte og være sikker på at du får den beste massasjen.

Batteri: Det oppladbare massasjepistol batteriet gir så mye som 3 timers bruk og den må lades i ca 2 timer. Du vil altså kunne bruke massasjepistolen i mange dager uten å måtte tenke på at batteriet må lades. Dette er en stor fordel for deg som er mye på farten. Man må ta i betraktning at batteritiden kan variere litt utifra hvilket behandlingsnivå som brukes. Det følger også med et etui som både har plass til Hypervolt massasjepistol, batteriet og massasjehodene.

Lydnivå: Quiet Glide-teknologien gjør at verktøyet suser mindre, noe som er bra for de som blir forstyrret av lavfrekvente lyder. HyperVolt massasjepistol har et lydnivå på  65-70 dB, noe som er relativt lavt nivå sammenlignet med flere modeller ute på markedet. Den er ikke forstyrrende og kan fint brukes på for eksempel jobben eller helsestudio. De lavere nivåene bråker mindre enn det kratigste og kan være bedre egnet når man masserer seg rundt andre mennesker. 

4. Booster E – Massasjepistol

Massasjepistol Booster Pro

2490 KR,- | MASSASJEPISTOLER

Booster E er ikke bare et godt valg for ivrige mosjonister, men alle som generelt  sliter med muskelsmerter og muskelknuter. Dette er en modell som gir deg mye massasjepistol for pengene. Vi ble overrasket over hvor stillegående denne er, samtidig som den leverer særdeles godt på alle punkter. I likhet med testvinneren er denne også levert av massasjepistoler. Vi mener denne massasjepistolen både passer til kiropraktorer, idrettsutøvere samt hverdagslig bruk.

Stillegående: Det vi ble svært postitivt overrasket over var hvor stillegående Booster massasjepistol er. Vi målte denne med 55 dB under testen vår, og dette dro karakteren opp. Støynivået er utrolig lavt sammenlignet med andre modeller og med en så stillegående massasjepistol kan man nyte behandlinger hvor som helst. Dette er en viktig faktor som vi mener er viktig å ta i betraktning når man skal vurdere en massasjepistol.

Batteri: Når det gjelder batteriet, så har den en ladetid på 3 timer og batteritid på 4 timer. Denne trengs altså ikke å lades like ofte som mange andre massasjepistoler, men den må lades litt lengere. Anbefalt behandlingstid med en massasjepistol hver dag er på rundt 20 minutter. En batteritid på 4 timer gir deg muligheten til å bruke Booster E massasjepistol i ca 2 uker før batteriet trengs å lades opp.

Frekvenser: Du kan være trygg på at denne når frem til alle stive ledd og ømme muskelgrupper, da den har hele 9 forskjellige vibrasjonsfrekvenser. Man kan altså velge akkurat den frekvensen som passer deg og dine muskelgrupper best. Frekvenser er viktig for å kunne justere styrken utifra vondter og ulike behov for forskjellige muskler. Behandlingen til Booster E massasjepistol er også svært effektiv med en behandlingsdybde på 12 mm.

Massasjehoder: Med Booster Pro massasjepistol så får du inkludert 5 forskjellige massasjehoder slik at du kan variere i mellom ulike massasje metoder. Hvert tilbehør er egnet til spesifikke muskelgrupper og vi anbefaler alle å teste dem ut på ulike muskler. Vi som testet produktene hadde ulike meninger om hvilke massasjehoder som var best. Det er derfor lurt å prøve ut alle tilbehørene på forskjellige deler av kroppen for å finne dine egne favoritter.

5. Theragun Massager Elite – Massasjepistol

Massasjepistol gymgrossisten

Theragun Massager Elite er en av våre favoritter for den er kraftig og har en overlegen slagsdybde. Sammenlignet med Pro-modellen, er den like kraftig og har mange av de samme funksjonene. Vi syns derfor denne massasjepistol modellen gir mer for pengene. Theragun gjorde det utrolig bra på testene våres og vi har valgt å gi den terningkast 5. Alt i alt er dette en fantastisk god massasjepistol som selges billigst hos gymgrossisten.

Quiet force teknologi: Dette er en teknologi som hjelper å dempe lyden for å skape en god støyreduksjon. Dette er svært positivt, og de fleste setter pris på en massasjepistol som kan brukes i ro uten en ubehagelig vibrerende lyd. Theragun ble målt med 74 dB under testen vår, men dette kan varierer litt utifra behandlingsnivåer. Den har et høyere støynivå enn andre modeller, men dette er grunnet dens kratige motor.

16 mm slagdybde: Denne kommer med en 16 mm slagdybde noe som gjør at den når dypt inn i muskelaturen og frigjør spenning. Dette er utrolig bra og mange setter pris på en massasjepistol som virkelig går dypt inn i muskelaturen. Den bli også levert med en app hvor man kan justere mellom 5 ulike frekvenser. Theragun Elite er den kraftigste modellen vi testet og denne passer godt til idrettsutøvere og folk som trenger en dypere massasje.

Batteri: Theragun massasjepistol kommer med et litium-batteri som kan lades til fullt på ca 1 time. Med et oppladet batteri så er estimert batteritid før den må lades på nytt, ca 2 timer. Med anbefalt brukstid av en massasjepistol, kan du bruke denne i 6 dager før du behøver å lade den på nytt. TheraGun Pro som er den oppgraderte modellen til Elite massasjepistol blir levert med 2 batterier. Det er noe av det som skiller disse modellene og vi en savnet litt lengre batteritid.

APP: Theragun massasjepistol kommer med en app som man kan koble seg til smarttelefonen din via blutetooth. Der har den forskjellige programmer med forskjellige behandlingsfrekvenser som kan velges mellom. Appen i seg selv er brukervennlig og oversiktlig, noe som påvirket testen positivt. Det eneste vi savnet av en modell i denne prisklassen, er litt flere behandlings-nivåer og bedre batteritid. Theragun Elite massasjepistol er den eneste modellen i testen vår som blir levert med app.

 

Hva er forskjellen mellom forskjellige massasjehoder?

Hva er en massasjepistol bra for?

Hvor ofte burde man bruke en massasjepistol?

Det å vite hvor ofte man burde bruke en massasjepistol vil i stor grad variere fra person til person. Hvis du er en idrettsutøver for eksempel så vil du naturligvis ha behov for å bruke den over lengre perioder og med et mer intenst nivå.

Likevel så har vi laget noen enkle retningslinjer som gir deg et overblikk over hvor ofte en gjennomsnittsperson burde bruke en massasjepistol og hvor lenge du kan behandle de ulike muskelgruppene.

Hvordan har vi vurdert hver massasjepistol?

massasje pistol,massasjepistol test,massasjepistol elkjøp,massasjepistol best i test,test massasjepistol,hyperice hypervolt massasjepistol,best i test massasjepistol,beste massasjepistol,massasjepistol erfaring,test av massasjepistol

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *