Hvordan velger du riktig silkeputrekk

Silkeputetrekk fra silkekos of Norway

Silkeputetrekk eller putetrekk i silke får oss til å føle oss mer elegante. Det har veldig reelle fordeler. Marnie Nussbaum MD, en hudlege i New York City, fortalte Well+Good at putevar av bomull kan øke friksjonen, noe som fører til flere rynker, mens silke er mer skånsom mot huden, potensielt kan forhindre rynker i å spire.

Hvordan velger du riktig silkeputetrekk

Silkeputetrekk eller putetrekk i silke

Sikkert er fordelene med silde putetrekk langt mer enn det. Hvis du ønsker å dra fordelene av silde putetrekk, må du være oppmerksom på følgende tips.

Hvordan velge et silke putetrekk

Style of Silkeputetrekk

Mange husholdninger bruker for tiden konvolutt putetrekk fordi de er mer vanlige og er spesielt praktiske når de brukes og fjernes fra putene. Det er derfor konvolutt putevar er populære. Putetrekket i silke med ett konvoluttdesign reduserer mengden silketøy som kreves for å produsere varen, noe som betyr at du bare kan bruke den ene siden av putetrekket. beste putetrekk i silke Du kan også se den med en glidelås eller en skjult glidelås, som fester puten godt (hvis du ikke trenger å holde puten på plass), foretrekkes vanligvis den klassiske sidelommen.

Silke putetrekk

Tenk på Silkeveven du er interessert i. Putetrekket i silke kan veves på en rekke forskjellige måter, den vanligste måten er Charmeuse, Satin eller Habotai veving.

Hver har sine egne fordeler og ulemper, men vanligvis er Charmeuse -vev mer populære enn andre.

Charmeuse: Vanligvis er det silke, det er et konvensjonelt stoff i silkefelt.

Fordeler: glatt håndtak, god glans, naturlig fiber, hudvennlig, behagelig å ha på, kjølig og pustende.

Ulemper: Prisen er relativt høy, og den er ikke lett å ta vare på, og glansen vil avta etter vask.

Sateng: Satin er ganske enkelt et stoff hvis råvarer kan være bomull, blandet stoff eller polyester, eller noen ren kjemisk fiber.

Fordeler: God glans og drapering, den er ikke lett å krympe og har en silkefølelse.

Ulemper: Det vil falme, ikke-naturlig fiber, mindre hudvennlig enn Charmeuse.

Habotai: Det er mange varianter av Habotai. Ifølge forskjellige råvarer i stoffet er det Habotai i silke, viskose Habotai og silkeviskose blandet Habotai. Fordeler: Sterkere og mer holdbar enn ren silke.

Ulemper: ikke-naturlig fiber, mindre pustende enn Charmeuse.

Beste silke putetrekk, beste sømkvalitet

Mange av de rimeligere putetrekkene bruker en enkelt søm og har liten overlapping med lommekonvolutten. Putetrekk i silke av bedre kvalitet vil ha dobbeltsøm og dypere lommer.

Momme av Mulberry Silk Putetrekk

Som de fleste tekstiler er det en rekke silke på markedet, ikke all silkens kvalitet er den samme. Sørg for at du kjøper putetrekk i silke fra pålitelige kilder, og garanterer kvaliteten på produktene deres.

Kjøp også et putetrekk med minst 19 Momme eller høyere. Hvis Momme ikke er oppført, bør du kjøpe putevar andre steder.

Hvordan velger du riktig silkeputrekk
Fokus på OEKO -sertifisering

Oeko-Tex standard sertifisering er Oeko-Tex Standard 100 som er verdens mest autoritative og mest innflytelsesrike tekstilmerke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *