Enkle og effektive råd for bedre søvnkvalitet

Putevar Silk fra Silkekos of NORWAY

Verdens søvndag kommer, og det er en årlig begivenhet, ment å være en feiring av søvn og en oppfordring til handling om viktige spørsmål knyttet til søvn, inkludert medisin, utdanning, sosiale aspekter og kjøring. Målet er å bevisstgjøre folks oppmerksomhet på viktigheten av søvn og appellerer til oss om å få en god søvn. I dag har flere og flere mennesker lagt stor vekt på et sunt liv, men de kan ignorere viktigheten av å ha en god søvn.

Når det gjelder hvordan du sover godt, foreslår vi at du bruker silkeprodukter. Silke består av proteiner og aminosyrer som naturlig springer ut av miljøet. Dermed er de fri for mange av kjemikaliene som kan irritere huden din eller føre til at du mister søvn.

SILKEPUTETREKK OG PUTETREKK SILKE

Best Mulberry Silk Pillowcase

Putetrekk silke gir deg en annerledes søvnopplevelse. For putetrekk er den største fordelen med silkemateriale glatthet, noe som kan redusere friksjonen på huden under søvn. Pakk deg inn i silke, akkurat som å pakke inn kroppen med en fuktighetsgivende maske, og det er veldig behagelig å sove på den. På toppen av det, når vi våkner om morgenen, er sovemerkene i ansiktet vårt spesielt dype og rynker er uunngåelige i øyekrokene. Hvis huden er sensitiv, blir ansiktet rødt. Etter å ha byttet til putetrekk i silke, blir problemet med søvnmerker og rynker lett løst.

Sovemaske Silke

Sovemaske silke fra Silkekos of NORWAY

Hormonet Melatonin regulerer dag-natt-syklusen i menneskekroppen og styrer restitusjonsfasene under søvnen. For produksjon av dette hormonet krever menneskekroppen tilstrekkelig mørke. Letthet forhindrer produksjon av melatonin. Selv litt lys forårsaket av for eksempel en digital vekkerklokke kan være en forstyrrelse. Den beste sovemasken vil imidlertid naturligvis hjelpe deg med å øke melatoninnivået. Etter at vi har jobbet en dag, blir øynene ganske slitne. På dette tidspunktet kan det være bedre hvis vi kunne ta på oss en effektiv øyemaske før du legger deg, det vil redusere fordelingen av næringsstoffer fra ansikt og øyne. Folk vil føle seg veldig avslappet og lykkelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *